Statü Değişimi

Mevcut göçmen olmayan statüyü F-1 statüsü olarak degiştirmek için nasıl başvurulur
Yabancı öğrenci danışmanımıza danışın.
Bir başvuru formu doldurun, seçtiğiniz program için kayıt olun, ödeme planını seç, eğitim ödemesini yap ( en düşük ödeme $590!) ve aşagıdaki giderler:
   . Kayıt ücreti $100 (iade edilmez)
   . İşlem Ücreti $ 150 (iade edilmez)
   . SEVIS Ücreti $ 200 (iade edilmez) - ABD DHS Ücreti
   . Posta ücreti $ 30 (iade edilmez)
Mali destek tabloların kopyalarını sağlayın. Onları fakslayabilir veya info@bellschool.org  veya okulun adresine, postayla görüntüleri taranmış olarak gönderebilirsiniz. Bu belgelerin   ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Servisi aracılığıyla okuldan tarafından I-20 formunun yayınlaması gereklidir. Mali destek belirten üç olası yoldan birini kullanabilirsiniz.
Her durumda mevcut fonlarınızın kendi amaçladığınız çalışmaya göre ayda yaklaşık 1300 $ olması gerektiğini unutmayınız. (örneğin, 6 ay eğitim düşünüyorsanız, bakiyeniz en az 7,800 $ olmalı) Ya da: Banka hesabınızdan orijinal bir bilanço gönderin.
Eğer sponsor olarak bir Amerikan ikameti veya vatandaşı varsa, ona sahip veya ona destek (I-134 formu) beyannamesi doldurtun ve onun banka ekstresi gönderin.
Eğer kendi ülkenizde bulunan bir sponsorunuz varsa, sponsorunuz bir sponsorluk mektubu (İngilizce) yazmalı ve onun banka ekstresi göndermelisiniz. Sponsorluk mektubunda, sponsorunuzun sizin tüm okul, yaşam ve sağlık giderlerinizi karşılayacağını açıkça belirtmelidir.
Amerika Birleşik Devletleri'nde okumaya neden karar verdiğinizi açıklayan bir mektup (İngilizce) yazın.
ABD'de geçerli adresinizi ve kendi ülkenizdeki kalıcı adresinizi belirtiniz.
I-539 Formunu doldurun ve imzalayın (Göçmen Olmayan Durum Değişikliği Başvurusu) . Okul ofisi bu formun doldurulmasında size yardımcı olacaktır.
Homeland Security US Department 'nına hitaben toplamı 290 $  kişisel bir çek veya havale gönderin. Tüm sunulan belgeler ve I-20 öğrenci formu Göçmenlik ve Vatandaşlık Servisi gönderilecektir. Onayınız veya reddiniz tamamen sizin davanın özelliklerine, mevcut durumunuza ve INS officerB'nin kararına bağlıdır.
Hatırlayın: Sunulan belgeleriniz, belirtilen I-94 formunun son kullanma tarihinden önce INS tarafından onaylanması ve kabul edilmesi gerekir. * INS statü prosedürlerin değişikliği ile ilgili yaptığı düzenlemeler değiştirme sürecinde. F-1 için göçmen olmayan statünüzün değişiklik için uygun olup olmadığını öğrenmek için Bell Dil Okulu İdaresine doğrudan başvurunuz.
Tüm F-1 öğrencilerinin başka bir okula transferin uygun olabilmesi için kayıtlı olduğu onların ilk programını tamamlamak zorundadır. Bizim tam geri ödeme politikası için lütfen tıklayınız.